Despre noi

CINE SUNTEM NOI

Suntem o companie ambițioasa, formată dintr-o echipă profesionistă. Ne-am deschis porțile în anul 2004, iar, curand dupa aceea, in 2005, a avut loc prima investitie considerabila, inlocuind o parte a utilajelor cu unele de ultimă generație. Mai apoi, in anii urmatori am ajuns sa construim propriile hale de productie. La ora actuala folosim o linie de producție modernă care poate să faca fata și celor mai aprigi exigente.

IMG_0601

Soluţiile noastre sporesc eficienţa şi reduc costurile suportate de catre clienţii noştri, asigurându-le astfel un avantaj competitiv decisiv. Aces lucru este posibil datorită strategiei, îndelungatei experienţe a tinerei echipe de care dispunem.

Servicii

scopul nostru

Scopul nostru este acela de a oferi calitate și transparență în bussines-ul nostru. Acesta este motivul pentru care am ajuns atât de cunoscuți în domeniul sticlei. Creșterea noastra este sanatoasa în fiecare an.

Pe langa produsele noastre, compania noastră oferă:

  • Corectitudine
  • Promptitudine
  • Profesionalism
  • Transparență
  • Calitate

Satisfacția clientului este pe primul plan!

Oferim intotdeauna clientilor nostrii produsele si serviciile profesionale de care au nevoie. Totodata punem la dispozitia lor un pachet complet de servicii.

Avem pe stoc o gama larga de tipuri de sticla si accesorii pentru acestea, intrunind astfel exigentele in materie de diversitate si performanta din domeniu.

 

 

Standarde de calitate

Produsele noastre sunt certificate de cele mai renumite institutii din Europa.

Detinem marcajul CE si standardele de calitate ISO 9001 si ISO14001